Rhyme Part II

by gelaph

Yak, lagi-lagi, ini post tentang #rhyme yang gue mainin sama temen-temen gue di Twitter. Silakan di cek baby cek…. :D

Sabtu pagi, 18 Sept 2011, Tema: (Niatnya Sih) Wedding

Sabtu pagi, pas ngecek TL, ternyata TL gue udah rame sama mainan #rhyme oleh @myaharyono, @dendiriandi, dan @saputraroy. Setelah ditilik-tilik, ternyata mereka lagi mainin #rhyme dengan tema wedding. Asalnya sih gue cuma pingin jadi penonton aja, otak gue belum sinkron untuk merangkai kata-kata pagi itu. Eh, trus si Mimi alias @myaharyono bilang “elu bikin yang cabul dong Lap, kan elu jagonya”. DOENG! Dengan berat hati gue menerima tantangan ini walaupun sebenernya gue agak kesulitan, secara gue anak baik banget gitu kan. *ditampar*. Singkat cerita, gue kebagian bikin #rhyme cabul, @myaharyono bikin #rhyme romantis, @saputraroy bikin #rhyme garing, sedangkan si @dendiriandi kebagian bikin #rhyme galau. Spesialisasi #rhyme ini lucu juga sih :P.

Di bawah ini gue kasih #rhyme yang gue bikin dan yang gue retweet, kalo mau liat versi lengkap punya orang-orangnya, monggo dicek TL mereka masing2, difollow sekalian juga boleh kakaaak :D

  • you like Lim Sui King, i like Surya Paloh. if you cancel our wedding, ya masyaoloooo #rhyme #dearwedding-@saputraroy

    Madness on the Sake of Wedding :D

  • You’re my music. I’m your lyric. Before this wedding day I’m so weak, after that I am so licked. #dearwedding #rhyme #1stnight -@myaharyono
  • i keep asking who, you keep asking why. after i said “i do”, please don’t be a play bi o way, bi o way #rhyme #dearwedding -@saputraroy
  • You like Robocop, i like Something Borrowed. What? You request for a blow job?! You have to wait until our wedding tomorrow.#rhyme
  • I like pudding,when it’s still cool. Today is my friend’s wedding, but don’t ask me that damn question of “kapan nyusul!” #rhyme #curcol -@dendiriandi
  • You love sixty nine, I love missionaris. Please tell me everything will be fine, when I know you’re a kind of sadomasochist. #rhyme
  • You like red, I like blue. I know you’re glad, when I keep touching you. #rhyme #tetepcabul
  • you like to be called “mami”, i like to be called “ayah”. if you marry me, alhamdulilah yah… #rhyme #dearwedding -@saputraroy
  • I love Brad Pitt, you love Mandy Moore. That’s it? I expect you gonna give me more. #rhyme
  • You love Marylin Monroe, I love Tina Toon. I love what we do in our bungalow, when we enjoy our honeymoon. #rhyme
  • You came from Honolulu, I came from Abu Dhabi. From the moment I saw U, I knew U and I were meant to be. #dearwedding #rhyme -@myaharyono

Sabtu ke Minggu minggu dini hari, 18-19 Sept 2011, Tema: Sekarepmulah :P

Kalo yang barusan kan mainnya Sabtu pagi. Nah, Sabtu tengah malam menuju Minggu dini hari, gue main #rhyme lagi, kali ini ditemenin sama @armeyn dan @deetzh. Dan sumpah ya, #rhyme yang awalnya masih main rapi, pake prologue nama-nama makanan, dan isinya tentang percintaan, bisa berubah blang bentang jadi entahlah yaa, pokoknya berima, hahahaha. Sepanjang sejarah gue main #rhyme, ini #rhyme ter-absurd. Absurdnya maksudnya kita main tanpa ada batas tertentu. Temanya kagak ada, suka-suka aja, mau pake bahasa Indo atau bahasa Inggris juga boleeeeh, sekarepmulah pokoknya mah, hahahaha.

  • You love Sevel Big Bite, I love the klapper-tart. Let me whisper a good nite, for you the owner of my heart. #rhyme

    We're Really Havin Fun :D

  • You like sashimi, I like kue semprong. Are you same with me, just thinking of you all day long? #rhyme
  • I like soto, you like opor. One thing that you should know, I never felt like this before. #rhyme
  • You love ebi, I love putu ayu. There’s no doubt baby, I’m so deeply in love with you. #rhyme
  • You love escargot, I love wagyu. Is it my fault, if I say I’m still in love with you? #rhyme
  • I love all meals made by chef, you love beer. I don’t know what happen with myself, I just can’t live without you by my side dear. #rhyme
  • I love someone near, you love threesome. I’m still standing here, waiting for my soulmate to come. :3 #rhyme #mulaicabul
  • I love brownies, you love bubur sum2. Wanna be touched like this? You just have to come to my hotel room. #rhyme
  • I like good time, you like slai olai. I think it’s about time, for me to kiss you goodbye. #rhyme -@deetzh
  • I love wagyu, you love rice. How can my heart doesn’t fall for you, you are really nice. #rhyme
  • I love fish, you love chips. Wanna get a kiss? Then you have to catch my lips. #rhyme
  • You don’t like to talk about gender, I don’t like it either. If you wanna go under, you’d better touch me tender. #rhyme -@deetzh
  • I use SUMIF, u use Pivot. If u were my best gift, how can I forgot? #rhyme -@armeyn
  • Kamu suka tequila, aku suka cosmopolitan. Aku rasa aku udah gila, kamu terus yang ada di ingatan. #rhyme #mulaimabok -@deetzh
  • Aku suka ngebir, kamu suka ngeteh. Adeeuuhh itu bibirrr, kamari atuh teteehhh.. :D #rhyme #gombalLagi -@armeyn
  • I like Take That, u like Boyzone. With a touch like that, u just turn me on. #rhyme #cabulMulu -@armeyn
  • You like Fox, I like kue putu. I just wanna wrap you in a box, and deliver it to Timbuktu. #rhyme
  • I like Romeo, u like Juliet. Wanna play rodeo? Just come to my bed. #rhyme #KenapaJadiCabul -@armeyn
  • Hi @armeyn at Bekasi, hello @deetzh at Bogor. It’s time to sleep, can’t you see? So, what are we waiting for? #rhyme
  • Aku suka pohon palem, kamu suka pohon beringin. Aduh ini makin malem eh malah makin kepingin. #rhyme #pinginPipis -@armeyn
  • Kamu ngefans sama Darius, aku ngefans sama Desta. Kalo kamu emang serius, kapan dooong ungkapin cinta? #rhyme #edisingebet -@deetzh

Minggu, 18 Sept 2011, Tema: Nama-nama Pemain Bola

Minggu malam, kayaknya sih ada big match antara MU sama mmmm Chelsea ya kalo nggak salah, hahaha. Gue paling suka deh kalo lagi ada big match di TV. Bukan. Bukan karena gue suka nontonin big matchnya, tapi gue suka soalnya orang-orang pada sibuk nonton bola, dan gue bebas ngetwit yang aneh-aneh, semacam ngebahas lirik lagu SMASH dan CherryBelle; dan main #rhyme dengan tema pemain bola. Cuma dapet tiga twit di bawah ini gara-gara gue keburu bobooook :D

  • You’re a fan of Rooney, I’m a fan of Xavi. Have I told you honey? It’s you that always make me happy. #rhyme
  • You’re a fan of Berbatov, I’m a fan of Lampard. It’s you I keep thinking of, even you’re really a fuckin bastard. #rhyme
  • You’re a fan of Nistelroy, I’m a fan of Nani. People won’t notice on you boy, even if you’re wearing bikini. #rhyme #eh

Gue yakin sih ke depannya, kita-kita masih akan main #rhyme, entah kapan, tunggu kesambet ide aja. Yaa, mending mainin #rhyme kan daripada mainin anak orang? *eh*

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: